Armbånd

ARMBÅND - Pay It Forward

- armbånd er en del av vår identitet.

 

ELEVENE FÅR 3 ARMBÅND. 

Pay It Forward Norge gir alle elever i bokprosjekter armbånd til bruk i forbindelse med lesing av boken. Disse armbåndene er verdenskjent og delt ut i over 130 land verden over. 

Armbånd


Utdelingen bidrar til at blir fokus på gode gjerninger innad i et læringsmiljø. Det bidrar til økt samarbeid og bedre holdninger. Elevene finner en hensikt i å bære dem og får en god holdning ovenfor det å utføre godhet. De kan utveksle meninger, men velger selv hvilke gode gjerninger de vil gjøre. 

Ønsk deg bøker inkl. armbånd til din klasse. 

Poenget med armbåndet er å ha det på håndleddet som en påminnelse om å være snill og gjøre en god gjerning. Når man hjelper noen, tar man det av og gir det videre. 

Slik sett kan den som mottar en god gjerning ikke betale for det, men huske å gjøre en god gjerning for en annen. Vi vet at repeterende gode gjerninger blant barn vil skape bedre miljø og mindre mobbing i skolen. 

VI HAR GJORT DETTE LENGE!

Det å "pay it forward" er allment kjent i store deler av verden. På norsk kan vi oversette til å "gi det videre". Det trenger ikke være stort, for En liten god gjerning er verdt mer enn den største tanke! Når det er din tur til å hjelpe noen tar du av armbåndet ditt og gir det videre. Det er verdens beste følelse og du trenger ikke gjøre mer. Vi lover at den du hjalp vil se litt annerledes på verden rundt seg etter din hjelp. Lykke til! 

Powered by Cornerstone