VI FOREBYGGER MOBBING

- derfor er godhet så viktig for oss! 


Vi hjelper til lokalt - globalt! 

Pay It Forward Norge er en del av et stort verdensomspennende nettverk av PIF-organisasjoner som forebygger mobbing. Vi har bokprosjekter i mange land og ideen er alltid den samme. Ved å lære repetert godhet vil man være en bedre person, tenke mer over hva man sier og rett og slett oppføre seg bedre mot sine medmennesker. I Norge har vi valgt å samarbeide med idrettslag fremfor å få donasjoner, som er vanlig i andre land. Vi ser det som en mulighet der vi hjelper idrettslag med innsamling av penger, samtidig som hver utøver blir klar over at de hjelper til i et viktig prosjekt. Dette gir en dobbel effekt i kampen mot mobbing, og de som støtter sin favorittspiller kan også ha god samvittighet over å bidra til en samfunnsnyttig organisasjon. 

Prosjektene i ungdomsskolen gir elever en bok og armbånd de kan jobbe med over lengre tid, både på og utenfor skolen. Den gir lærere mulighet til å lage nyskapende og engasjerende prosjekter som vil påvirke både lokalmiljøet, men også hver enkelt elev. Vi vet man skal lære gode holdninger så tidlig som i barnehagen, men ungdomsskolejobben er viktig! 

Lærere og elever gir mennesker lokalt mulighet til å føle på godhet. Vi har hver og en evne til å påvirke gjennom gode gjerninger. Effekten av prosjektene kan vi måle, jobbe med og repetere. Det er helt fantastisk hvordan barn spesielt ser muligheter i alt når de først har innsett verdien, men vi trenger hjelp fra folk rundt oss for å gjøre vår drøm til virkelighet! 

Det er lett å bidra til et lokalt klubblag og vår organisasjon. Klikk oppe på klubbsamarbeid, velg klubb/lag og gi et beløp som passer din økonomi. 80% av beløpet går til gruppen og 20% til oss, hver måned. Dersom du en måned ikke har penger på konto skjer ingenting annet enn at du ikke blir trukket. Neste måned er du med igjen. På forhånd tusen takk! 

Alle prosjekter skjer på elevenes nivå, uten mye byråkrati eller politiske påvirkninger. Vi påvirker elevenes psykiske, men også fysiske, helse. Sammen med alle dere støttespillere, og etter hvert enda flere lærere, kan vi bidra på en solid og målbar måte i samfunnet. Les gjerne mer om både boken, filmen og armbåndene og spør om du lurer på noe som helst! 

En god hilsen fra 

Stig Morten Kristiansen 
daglig leder

 

Spre kjærlighet hvor enn du er.
Ikke la noen komme til deg uten å gå igjen gladere 

- Mor Teresa - 

 

Powered by Cornerstone