INFORMASJON

Vi heier på Foredragsholder Jan-Kåre Heiberg

Pay It Forward Norge ønsker at foredrag av Jan-Kåre Heiberg, i likhet med våre bøker og armbånd, skal være gratis og bli allment tilgjengelig for skoler over hele landet.

Hans historie er en viktig fortelling fra livet, og flere bedrifter leier ham til sine eventer. Det ekte og følelsesladde er varemerket, og det setter spor i alle som lytter. Hans livserfaringer, skolegang, han og kona sin krefthistorie, viktigheten av hobbyen friluftsliv, det han selv kaller pelsterapi og både opp og nedturer på det mentale plan gir alle en tankevekker.

Vi ønsker nesten mer enn noe annet at du støtter Jan-Kåre på hans viktige vei som forebygger innen mental helse, samarbeidspartner, hundekjører og foredragsholder for mennesker i alle aldre, over hele landet. Sammen med Jan-Kåre kan vi nesten ikke vente på å kunne fortelle om det første foredraget du som privatperson har bidratt til.

Vi sier på vegne av Jan-Kåre Heiberg på forhånd tusen hjertelig takk for din lille månedlige donasjon. Den betyr alt!

Hva gjør du nå?

Velg formålet til høyre (eller under på mobil). Klikk og velg beløp før du bekrefter med Vipps.

NB!
Dersom du ikke har penger på konto den 20. en måned skjer det ingenting annet enn at vi hopper over måneden. Du kan når som helt si opp din støtte ved å sende e-post til post@payitforward.no

OVERSIKT LAG/FORENING

Powered by Cornerstone