INFORMASJON

Vi har inngått et spennende samarbeid med Kjell Roar Åsvestad & resten av gjengen i Urban Huskies for å støtte deres innsats i forebygging av mobbing!

Urban Huskies samarbeider med Ro Barnehage om et Pay It Forward prosjekt i tråd med den nye barnehageloven fra 2021. Barnehagene er pålagt å jobbe systematisk for å forebygge mobbing og krenkende oppførsel, samt skape et miljø hvor barna trives.

Pay It Forward med Urban Huskies


Nettopp her skal Åsvestad og hundene bidra til å bygge et godt sosialt fellesskap som på sikt gir robuste barn. Spennende opplevelser med hund, besøk i lavvo, natursti, lek med pil og bue, hundekjøring til alle årstider m.m. skal bygge god lagånd og gi økt mestringsfølelse. De gode opplevelsene vil gi barna i denne barnehagen minner de sent eller aldri vil glemme!

Og ikke nok med det…
Åsvestad er en dreven hundekjører og har hatt hund siden konfirmasjonen i 1988. Han har bl.a. kjørt Europas lengste hundeløp, Finnmarksløpet tidligere. Hundene som nå brukes i barnehagen fra de er valper, er de samme som etter planen skal vokse opp delta i Finnmarksløpet om 3 år! Her kan barna benke seg foran TV og følge Urban Huskies når de entrer den store scenen. Så får vi se om hundene har hatt godt utbytte av å ha vokst opp med barn i forhold til sin mentalitet i det lange løp! Vi ønsker uansett Urban Huskies masse lykke til <3

Urban Huskies trenger hjelp for å bli en sentral aktør innen sitt felt, og dermed kunne bidra mer i årene fremover. Dersom du, som oss, ønsker å støtte dette flotte opplegget, kan du klikke på linken under (til høyre på PC) og gi 25,50 eller 100 kroner per måned via Vipps. Det er helt frivillig og ingen bindingstid, men beløpet vil trekkes fast den 20. hver måned.

På vegne av Pay It Forward Norge og Urban Huskies sier vi på forhånd tusen takk for at du støtter vårt felles mål om forebygging av mobbing!

OVERSIKT LAG/FORENING

Powered by Cornerstone